ANTREPRENORIAT

 

Grupul de competenţe şi cunoştinţele pe care le veţi dobândi în urma şcolarizării la acest departament sunt:

  • Iniţierea şi managementul afacerii
  • Abilităţi antreprenoriale de afaceri
  • Marketingul şi organizarea marketingului
  • Vânzările şi organizarea vânzărilor
  • Finanţele şi investiţiile
  • Planificarea, managementul şi organizarea personalului
  • Managementul de proiect
  • Competenţe personale de negociere, luare corectă a deciziilor în mediul de afaceri şi leadership

 

Cum să devii un antreprenor?

Dacă sunteţi o persoană ambiţioasă, atunci ştiţi că independenţa antreprenorială este rezultatul investiţiilor făcute în cunoştinţe de afaceri esenţiale.

De aceea, prin şcolarizarea în cadrul acestui departament, veţi avea foarte multe de învăţat. Mai mult, veţi învăţa cum să transformaţi noile cunoştinţe în bani.

Prin participarea la workshop-uri, vă veţi dezvolta propria idee de afaceri, indiferent dacă momentan ştiţi cu ce afacere doriţi să vă ocupaţi sau nu. Veţi şti ce tip de afaceri este cel mai profitabil pentru o persoană în situaţia dvs.

Veţi învăţa să stabiliţi priorităţile în privinţa resurselor şi a bugetului, să apreciaţi corect noile posibilităţi de afaceri. Veţi şti cum să motivaţi şi să conduceţi echipele. Veţi cerceta necesităţile clienţilor astfel încât veţi şti cu ce produse şi mesaje să ieşi pe piaţă şi care vor fi cele mai profitabile. Veţi descoperi cum să obţineţi capital pentru dezvoltarea propriilor idei şi planuri de afaceri. Veţi şti ce canale să folosiţi pentru a ajunge la clienţi şi pe care să nu le folosiţi.

De asemenea, veţi stăpâni cunoştinţe tehnice, metode financiare calitative, contabilitatea şi controlul costurilor, noi metodologii de management concepute pe cercetări ştiinţifice, strategii de marketing şi tehnici pentru atragerea numărului maxim de clienţi, precum şi metode avansate de vânzare şi de negociere.

Rezultatul: veţi putea să asiguraţi o dezvoltare profitabilă a companiei şi un aflux constant de bani pentru dvs.

 

Cum să gândiți ca un antreprenor?

Unul din factorii care face diferenţa dintre un antreprenor de succes și unul mediu este modul de gândire.

Un antreprenor de succes înţelege că lumea este plină de posibilităţi şi idei excelente. Un antreprenor de succes înţelege că un eşec este un pas către un succes şi mai mare, şi nu doar o piedică pe care trebuie să o depăşească.

Un bun antreprenor trebuie să ştie să dezvolte idei creative. Creativitatea este prezentă în fiecare succes profitabil. Un antreprenor bun trebuie să ştie să ia rapid deciziile corecte. S-a descoperit că viteza de luare a deciziilor este o caracteristică a multor milionari.

De aceea, vom folosi o metodologie care vă va pregăti să vă antrenaţi mintea.


Gânditorul de afaceri James Allen a spus: “Gândurile dvs. precedente v-au adus în locul în care vă aflaţi astăzi. Mâine veţi fi acolo unde vă vor duce gândurile dvs. de astăzi.” Şi într-adevăr, la locul de muncă, calitatea modului de gândire determină calitatea câştigului.

De aceea, veţi fi bine pregătiţi să daţi întodeauna tot ceea ce aveţi mai bun.

Documente necesare:

- copie CI

PRET 300 LEI